UA-21228979-1

A TOP.5.1.2-15-JN1-2016-00002 azonosító számú projekt keretében 2018. november 8-án megrendezésre került a soron következő Paktumszervezeti ülés

A TOP.5.1.2-15-JN1-2016-00002 azonosító számú projekt keretében 2018. november 8-án megrendezésre került a soron következő Paktumszervezeti ülés

2018-11-08 Paktum ülések 0

Paktum ülés

2018. november 8.

Ö S S Z E F O G L A L Ó

 

A TOP.5.1.2-15-JN1-2016-00002 azonosító számú projekt keretében 2018. november 8-án megrendezésre került a soron következő Paktumszervezeti ülés. A napirendi pontok között elsőként szó volt a Paktum Irodához és a Szolnoki Járási Hivatalhoz beérkezett munkaerőigényekről, ehhez kapcsolódóan dr. Papp Antal tájékoztatást adott a 7. mérföldkőnél elvárt célértékek teljesüléséről, és megköszönte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal eredményes munkáját. 

A folytatásban határozat született a Foglalkoztatási Stratégia és Foglalkoztatási Akcióterv szakmai dokumentumok módosító dokumentumainak elfogadásáról. 

A továbbiakban a Paktumszervezet tagjai tájékoztatást kaptak a projekt megvalósításának tapasztalatairól, és eredményeiről, melyek kapcsán folyamatos kapcsolatot tartottak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatallal és a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóságával.

Az ülés utolsó napirendi pontjaként a paktum következő rendezvénye, egy hálózatosodási konferencia előkészítése zajlott a témák pontosításával és kifejtésével. A konferencia témája: A Szolnoki járásban együttműködésre képes vállalkozások felkutatásának módszertana, lehetőségei. 

Jelen voltak Martfű Város Önkormányzata, mint konzorciumi vezetőn kívül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatala képviselői. Részt vettek az ülésen a konzorciumi partner önkormányzatok képviselői, továbbá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Roma Önkormányzat, az Impulzus Pályakezdők Munkaszocializációjával Foglalkozó Szakemberek Egyesülete, a Római Katolikus Plébánia és a Szolnoki Szolgáltatási SZC Damjanich János Szakképző Iskola és Kollégium képviselői. Ezen kívül megjelentek a martfűi vállalkozások, a RIGO Szerszám és Formakészítő Kft., a Bunge Növényolajipari Zrt. és a TERMAL-MEDICAL Szolgáltató Zrt. képviselői is.

dr. Papp Antal polgármester

Meghívó
Jegyzőkönyv (aláírt)
Jelenléti ív
Jegyzőkönyv hitelesítőinek elfogadásáról
Napirendi pontok elfogadásáról
Beérkezett munkaerőigények megvitatásáról
Foglalkoztatási stratégia módosításának elfogadásáról
Foglalkoztatási akcióterv módosításának elfogadásáról
A projektmegvalósítás tapasztalatainak megvitatásáról szóló tájékoztató
Hálózatosodási konferencia témáinak elfogadásáról