UA-21228979-1

A TOP.5.1.2-15-JN1-2016-00002 azonosító számú projekt keretében 2019. november 13-án megrendezésre került a soron következő Paktumszervezeti ülés

A TOP.5.1.2-15-JN1-2016-00002 azonosító számú projekt keretében 2019. november 13-án megrendezésre került a soron következő Paktumszervezeti ülés

2019-11-30 Paktum ülések 0

Dr. Papp Antal Martfű város polgármestere, mint a főkedvezményezett képviselője, és mint a 2019-es év üléseinek levezető elnöke köszöntő bevezetője után felkérte a RIGO Szerszám és Formakészítő Kft. képviselőjét, Némethné Hidegkuti Editet, és a Szolnoki Szakképzési Centrum Damjanich János Szakképző Iskola és Kollégium intézményvezetőjét, Molnár Arankát az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítésére, melyet a felkértek elfogadtak. Ezek után ismertette az ülés napirendi pontjait, melyeket a Paktumszervezet tagjai egyhangú döntéssel elfogadtak.

A Paktumszervezeti ülés első napirendi pontjában a Paktumszervezet tagjai megtárgyalták az Együttműködési megállapodás módosítását. Dr. Papp Antal polgármester elmondta, a Paktumszervezet minden tagja egy szándéknyilatkozatban nyilatkozott arról, hogy a projekt meghosszabbítás 9 hónapos időtartama alatt is aktívan részt vesz a projekt megvalósításában. Az Együttműködési megállapodás 1. módosításába átvezetésre került a projekt fizikai befejezés dátumának módosulása és a konzorciumi tagok képviselőinek személyében történt változás. A dokumentumot a tagok egyhangú döntéssel elfogadták.

A Paktumszervezeti ülés második napirendi pontjában szó volt a Paktum Irodához és a Szolnoki Járási Hivatalhoz beérkezett munkaerőigényekről. Ehhez kapcsolódóan dr. Papp Antal polgármester és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatala tájékoztatást adtak a pályázatba bevontak igen magas számáról, mellyel az elvárt célértékek teljesültek.

Ezt követően a Paktumszervezeti tagok tájékoztatást kaptak a projekt megvalósításának tapasztalatairól és eredményeiről. Eszerint a Paktum iroda munkatársa folyamatos kapcsolatot tartott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatallal, valamint a Szolnoki Járási Hivatallal és a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóságával.

Az ülés zárásaként aláírásra került az Együttműködési megállapodás 1. módosító dokumentuma.

Jelen voltak Martfű Város Önkormányzata, mint konzorciumi vezetőn kívül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, a Szolnoki Járási Hivatal, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselői. Részt vettek az ülésen a konzorciumi partner önkormányzatok képviselői, továbbá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Roma Önkormányzat, a Római Katolikus Plébánia és a Szolnoki Szakképzési Centrum Damjanich János Szakképző Iskola és Kollégium, és az „IMPULZUS” Pályakezdők Munkaszocializációjával Foglalkozó Szakemberek Egyesülete képviselői. Ezen kívül megjelentek a martfűi vállalkozások a RIGO Szerszám és Formakészítő Kft., a Bunge Növényolajipari Zrt. és a Lorenz Shoe Group Kft., valamint a Thermal-Medical Szolgáltató Zrt. képviselői is.

dr. Papp Antal
polgármester

 

Jegyzőkönyv hitelesítői

Jegyzőkönyv

Együttműködési megállapodás

Meghívó

Jelenléti ív

Napirendi pontok

Megvalósítási tapasztalat

Munkaerőigényekről monitoring mutatók